Verbeter de productiviteit van uw groente en fruitwinkel met de nauwkeurige ScalePOS POS-kassa weegschaal groente en fruit

Professionele weegschalen voor groentewinkels en marktkramen. Weeg groente en fruit eenvoudig af en bereken automatisch de prijs.  De groente-weegschalen zijn voorzien van meerdere displays, zowel aan de voorkant als aan de achterkant, zodat zowel de medewerker als de klant direct de prijs van het etenswaar kan zien. De meeste winkelweegschalen zijn voorzien van ingebouwde labelprinter zodat je het resultaat direct op een bon of sticker kunt afdrukken. Wij bieden een compleet aanbod winkelweegschalen van betrouwbare kwaliteit.

 

weegschaal groente en fruit

POS weegschaal groente en fruit

pos kassa

 

POS Kassa weegschaal groente en fruit ACS-S

ScalePOS ACS-575, J1900 Quadcore, dual screen 15inch, 8GB DDR + 128 GB SSD, integrated printer en labelprinter, incl W10-iOT, CermePOS, inclusief eerste keuring.

ScalePOS is NMI gecertificeerd en heeft zodoende een toelatingsnummer. CermePOS kan dus direct worden gekoppeld aan een geïntegreerde checkout weegschaal.

  • Te gebruiken als een volledige kassa systeem (icm, een kassalade, scanner en directe pinkoppeling)
  • Totaal bon printen met barcode
  • Totaal etiket printen met barcode
  • Per artikel een etiket printen met barcode
  • Kassalade (fliptop of horizontaal)
  • Klantendisplay (Monitor)
  • Barcode scanner (Handheld, Draadloos of Presentatie)

  • Prijs- Menu, foto -wijzigingen direct vanuit Backoffice CermePOS te doen.
  • In CermePOS kunt u zien welke barcode etiketten niet zijn gescand bij de kassa.
  • Per medewerker kunt u de omzet statistieken bekijken.

Een geïntegreerde oplossing voor al jouw kassa en weegschaal groente en fruit

ScalePOS is het nieuwste kassa- en weegsysteem voor groente en fruitwinkel of groenteboeren. Als u een marktkraam heeft is het ook zeer geschikt. Door het gebruik van de nieuwste PC-weegschalen en kassa’s in combinatie met onze nieuw ontwikkelde cloud software gebruik je hetzelfde systeem op meerdere apparaten. Dit maakt het onder andere mogelijk om naast kassaweegschalen ook kassa-terminals in te zetten. Daarnaast is de software ook te gebruiken op tablets en handhelds (voor het opnemen van bestellingen voor wanneer je ook een eetgedeelte hebt).

Meerdere betaalmethodes mogelijk

Verbeter de betalingsmogelijkheden in uw winkel met de multifunctionele ScalePOS POS-kassa, inclusief pinapparaat en cash recycler, geldwissel apparaat. Met de pinapparaat kunt u alle bekende credit cards en debit cards accepteren. Uiteraard is contactloos betalen gebruikelijk. Met de cash recyclers van Glory Cashinfinity en Cranepi Paypod kunt uw contante betalingen afwikkelen en bijhouden.

Statistieken (bijhouden, analyseer en verbeter)

Beheer uw dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse statistieken vanuit de software van CermePOS binnen de ScalePOS kassasysteem. Binnen deze module zijn er veel mogelijkheden om acties en informatie binnen uw onderneming te beheren. Dankzij het artikelrapport kunt u gelijk zien hoe succesvol uw acties zijn. Ook kunt u verkoop per uur per product en per medewerker bekijken en duidelijk zien welke tijden het meest druk zijn en welke tijden juist niet.

De ingebouwde rapportage tool van ScalePOS helpt inzicht te krijgen in jouw verkoopprestaties. Zo bekijk je welke dagen voor jou het meest winstgevend zijn, krijg je snel overzicht in de best verkochte artikelen en bekijk je welke medewerkers het beste presteren waardoor je deze medewerker kunt belonen!

Koppelen aan webshop

U kunt ook uw POS Kassa weegschaal groente en fruit koppelen met uw webshop. Hiermee kunt u uw webshop opbouwen, beter overzicht krijgen en je werkprocessen digitaliseren om zo eenvoudig binnenkomende bestellingen te ontvangen en verwerken vanuit uw POS Kassa (ScalePOS).

Organisatie, Voorraad & Management

Mocht u meerdere vestigingen hebben, kunt u vanaf cloud alle vestigingen beheren! Het beheren van de voorraad voor één filiaal is mogelijk vanuit de software van CermePOS (weegschaal groente en fruit). Het is binnen deze module mogelijkheid om inkomende goederen te verwerken, bestellingen te automatiseren en uw filialen te inventariseren. 

Spaarpunten & klanten verbinding

Dankzij de koppeling met het spaarprogramma van CermePOS software, hebben we een compleet spaarprogramma kunnen integreren in ScalePOS systemen. Dit zit dus het weegschaal groente en fruit. Het spaarprogramma biedt veel voordelen op het gebied van klantenbinding voor uw onderneming. Hier kunnen klanten (netals zegels) spaarpunten verzamelen en korting krijgen per product als ze genoeg hebben! Dit zorgt voor dat de band tussen u en uw klanten altijd goed en verbeterend blijft!

Geschikt voor Groente & Fruit in marktkramen, supermarkt, horeca en alle andere ondernemers.

Deze kassasystemen zijn beschikbaar voor versmarkt, AGF-sector, supermarkt en marktkramen.

 

groente en fruit

pos kassapos kassa

 

groente en fruit

groente en fruit

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.