Glory CashinfinityTM (cash deposit solution system)

Een snelle en goede frontoffice oplossing voor het tellen, controleren en registreren van al uw contante geld en overzicht van de aanwezige geldstromen door volledig herleidbare transacties. Geschikt voor front office geautomatiseerde verwerking van bankbiljetten en munten van klanttransacties met een veilig gesloten cashmanagement tussen front- en backoffice. Ook verbetert de Glory Cashinifinity-systemen de hygiëne op locaties waar contant geld en voedsel wordt verwerkt.

We hebben 7 soorten Glory CashinfinityTM systemen beschikbaar:

  • CI-10 (Ci10) Compact cash recycling system
  • CI-5 (Ci5) Small cash recycling system
  • CI-Hybrid 15 payment system
  • CI-30 Banknote deposit solution for retail
  • CI-50 Front Office - Cash recycling system
  • CI-100 Cash recycling system
  • CI-200 Cash recycling system

glory ci

 

CI-10 ( Ci10) Cash Management systeemGlory CI-10

CI-5 Small cash recycling system

Het verwerken en verplaatsen van uw contant geld in elke winkelomgeving kan kostbaar zijn en heeft invloed op de efficiëntie van uw personeel en bedrijfsvoering. Ongeacht de grootte van uw bedrijf heeft u een oplossing voor cashmanagement nodig die flexibel is en uw unieke uitdagingen en doelen met succes aanpakt. Het CI-5-systeem voor het recyclen van kleine contanten maakt het personeel op het verkooppunt niet meer nodig om met contant geld om te gaan. Wanneer geïntegreerd in uw bestaande kassasysteem, automatiseert de CI-5 veilig de verwerking van contant geld op betalingsposities, waardoor het risico op fouten en krimp wordt geminimaliseerd, terwijl de productiviteit van het personeel en de klantenservice worden verbeterd.

CI-10 Compact cash recycling system

De CI-10 compacte oplossing voor het recyclen van contant geld maakt het personeel niet meer nodig om contant geld te verwerken aan de verkooppunt. Bij integratie in uw bestaande kassasysteem automatiseert de CI-10 veilig het afhandelen van contanten op betalingsposities minimaliseert het risico op fouten en derving terwijl het verbeteren van de productiviteit van het personeel en de klantenservice.

CI-Hybrid 15 payment system

Zelfbetaalstations worden steeds vaker een vaste waarde in veel van ons leven. Of het nu in een supermarkt, eetplekken, luchthaven of buurtwinkels is; zelfbetaalstations bieden bedrijven een snelle en gemakkelijke manier voor hun klanten om te betalen voor diensten en aankopen in de winkel, waardoor wachtrijen aan de balie worden verminderd.

Door technologie te introduceren die betalingen automatiseert, kunnen aanzienlijke efficiëntiewinsten worden behaald. Veel transacties kunnen van de toonbank naar de zelfbedieningsomgeving worden verplaatst, waardoor het personeel zich kan concentreren op de klantenservice en een betere winkelervaring kan bieden.

CI-Hybrid 15 van Glory biedt een compacte en flexibele oplossing voor het installeren van een geldrecyclingapparaat op het verkooppunt. De betaling kan worden verplaatst van de hoofdbalie en het personeel maakt tijd vrij om zich te wijden aan activiteiten met meer toegevoegde waarde.

CI-30 Banknote deposit solution for retail

Een schaalbaar automatiseringsapparaat voor bankbiljetstortingen met geavanceerde authenticatie- en sorteerfuncties. CI-30B zorgt ervoor dat retailers grote hoeveelheden bankbiljetten kunnen deponeren op een beveiligd apparaat in hun backoffice-omgeving. Het kan ook voorgesorteerde notities opslaan, waardoor de nabewerking eenvoudiger wordt.

Stortingen worden snel en efficiënt verwerkt, waardoor handmatige geldverwerkingsprocedures worden geëlimineerd, de verwerkingskosten voor contanten worden verlaagd en de contante voorraad elders in de winkel kan worden hergebruikt.

CI-30B biedt een reeks flexibele opslagopties, met de keuze uit op cassette gebaseerde opslag of stapelbare veilige zakken, waardoor het aan verschillende behoeften van de klant kan voldoen; zoals gemengde opslag van bankbiljetten of per biljetclassificatie: Fit, Unfit & Denomination

CI-50 Front Office – Cash recycling system

Het verwerken en verplaatsen van contant geld in elke winkelomgeving kan kostbaar zijn en heeft invloed op de efficiëntie van uw personeel en bedrijfsvoering. Ongeacht de grootte van uw bedrijf heeft u een oplossing voor cashmanagement nodig die flexibel is en uw unieke uitdagingen en doelen met succes aanpakt.

De CI-50 voor frontoffice compacte geldrecycler maakt het personeel niet meer nodig om contant geld te verwerken op het verkooppunt. Wanneer geïntegreerd in uw bestaande kassasysteem, automatiseert de CI-50 voor frontoffice op veilige wijze de geldverwerking op betalingsposities, waardoor het risico op fouten en krimp wordt geminimaliseerd en de productiviteit van het personeel en de klantenservice worden verbeterd.

CI-100 Cash recycling system

De CI-100 vermindert de last en het risico van uw backoffice-cashprocessen. Geautomatiseerde verwerking van contant geld versnelt het begin en het einde van de dag, evenals ploegenwisselingen, vermindert het risico op geldverlies en verhoogt de productiviteit van uw personeel.

CI-200 Cash recycling system

Het CI-200 geldrecyclingsysteem bestaat uit een bankbiljet recycler (CI-200B) en een muntrecycler (CI-100C) die beveiligde en kortere geldverwerkingstijden bieden in de Retail sector.

CI-200 biedt de kassier een snelle en gemakkelijke oplossing voor het verwerken van contant geld in de backoffice van een winkelomgeving.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.