De multifunctionele point of sale weegschaal kassa (ScalePOS)

Welkom bij ScalePOS (onderdeel van CermePOS) weegschalen. Bij ScalePOS bieden wij de beste POS weegschalen, betaalapparaten en dergelijke. U kunt onze weegschalen gebruiken als een compleet gebouwde kassasysteem met een ingebouwde bon printer en etiketten draaier.

Onze weegschalen zijn geschikt voor groente & fruit, slagerij, delicatessen, visboer en bakkerij

ScalePOS zijn moderne touchscreen kassasystemen met alle functies die een onderneming binnen de Retail (detailhandel) of horeca nodig heeft tegenwoordig. Een POS kassasysteem heeft naast de gebruikelijke afrekenfuncties ook veel mogelijkheden op het gebied van automatisering, software koppelingen, management tools en data overzichten. Vergroot uw klantenbinding met klantkaarten en punten systeem.

Wij bieden kassa weegschalen voor verschillende branches
Groente & Fruit
Bakkerij
Delicatessen
Visboer
Slagerij

Webshopkoppeling met Cerme ScalePOS systemen

U kunt ook uw POS Kassa (ScalePOS) koppelen met uw webshop. Hiermee kunt u uw webshop opbouwen, beter overzicht krijgen en je werkprocessen digitaliseren om zo eenvoudig binnenkomende bestellingen te ontvangen en verwerken vanuit uw POS Kassa (ScalePOS).

Manage al uw Cerme ScalePOS systemen centraal voor al uw vestigingen

Mocht u meerdere vestigingen hebben, kunt u vanaf Cloud alle vestigingen beheren! Het beheren van de voorraad voor één filiaal is mogelijk vanuit de software van CermePOS. Het is binnen deze module mogelijkheid om inkomende goederen te verwerken, bestellingen te automatiseren en uw filialen te inventariseren. 

Bekijk ons brede assortiment professionele winkelweegschalen (ook wel ScalePOS genoemd). Ons gehele POS kassasystemen assortiment van ScalePOS is geschikt voor handelsdoeleinden!

Heb je vragen over onze winkelweegschalen of ben je opzoek naar een specifieke winkelweegschaal? Neem dan contact op!